Kunstverksteder

Maskeverksted

Maskeverkstedene er alltid veldig populære blant både små og større barn! Dette verkstedet har vært en stor suksess på barne- og kulturfestivaler landet rundt, og er et fast innslag på Barnas Verdensdager mange steder.

Barna får lage sine egne, fargegnistrende masker - og alle som én får kyndig veiledning av kunstneren, slik at de lærer noe underveis. Dessuten får de også oppleve litt ekte trylleklipping!

Ta kontakt for pris og tilbud på verkstedet, som passer godt på både små og store arrangementer. 

Hopp i havet!

Hopp i havet et kunstverksted som kan inngå som en workshop/verksted på kulturfestivaler, eller gjennomføres på skoler. Det ble utformet som et bestilingsoppdrag for Den kulturelle skolesekken i Røyken i 2017, og fungerte som en spennende installasjon på Festivals of Lights i Slemmestad samme år. 

På dette verkstedet får barna først se fantastiske sjødyr, som kunstneren har med, fra små miniatyrhavhester til mønstrene på et ekte skilpaddeskall, skjell og andre spennende marine objekter. Etterpå får de lage fargerike sjørdyr i kartong, som kan henges opp som en installasjon/utsmykning i klasserommet eller på skolen. Kunstneren gir personlig veiledning til alle underveis! 

Ta kontakt for pris og tilbud på verkstedet, som også kan gjennomføres i utvidet form, som en produksjon for Den kulturelle skolesekken. Da vil produksjonen (verkstedet) ha fokus på plastforurensingen av havet.

Drageverksted

Drageverkstedet er et kunstverksted som kan inngå som en workshop/verksted på kulturfestivaler (enkle drager), eller gjennomføres på skoler (mer forseggjorte drager - tilpasset trinn/alder og ferdigheter ). 

På dette verkstedet får barna lage utrolig flotte drager i kartong, som kan henges opp som en installasjon/utsmykning i klasserommet eller på skolen. Kunstneren gir personlig veiledning til alle underveis! 

Ta kontakt for pris og tilbud på verkstedet.

Andre kurs, verksteder og bestillingsoppdrag

Har du noen morsomme ideer? Ta kontakt!

Jonas Roman Cadena har jobbet med en rekke bestillingsoppdrag fra Kulturskoler og Den kulturelle skolesekken.

 

Blant annet laget han den nesten tre meter høye skulpturen Hipoacustico, som står utenfor Aker Kulturskolen, delvis i samarbeid med elever på Vettre Barneskole, som fikk lage sine egne versjoner i Pappmaché.

I 2018 designet han Alebrijes, et prosjekt som involverte alle barnehagene i Hamar-området. De kunstferdige fabeldyrene dekorerte hele den store barnekulturfestivalen Stoppested Verden. 

Han laget også installasjonen Opp av Havet! for Røyken Kulturskole, for Festival of Lights i Slemmestad i 2017. 

 

For Den kulturelle skolesekken i Nordland var han ansvarlig for en hel kulturuke i Skutvik på Hamarøy, der elevene fikk lage sin egen  Pegasus-skulptur, samt masse spennende kunst. Han har også stått bak kunstprosjekter for Interkultur i Drammen. 

For Asker Kulturskole har han også designet en rekke prosjekter, blant annet et søppelkunstprosjekt med ungdomskoleelever i Heggedal og skulptursommerkurs (marine former). 

Han har også vist kunstinstallasjoner og hatt verksteder for barn i forbindelse med den De dødes dag (Mexiansk feiring) blant annet i Asker Kulturhus, Drammen teater, Mestizo Kultursenter, Sagene Samfunnshus, samt i Rotunden på Torshov Teater. 

Ta kontakt! 

Tilbud under en en bug som skal fjernes, vennligst overse - alt kan bestilles, via mail :) 

Ingenting kan bestilles akkurat nå. Kom snart igjen.

© 2023 by ART SCHOOL. Proudly created with Wix.com